Gezellige chaos

04 07 04 - 01:30

We zijn gisterenavond naar Dwergpop geweest. Zoals ik al schreef is het hier achter in het bos dus leuk om even naar toe te lopen. Nou, het was duidelijk dat Hans en ik de gemiddelde leeftijd op Dwergpop onmiddellijk met een aantal jaren deden stijgen. Er was zelfs een jongen die op een bepaald moment vroeg aan mij of het soms mijn zoon was die optrad op het podium omdat hij mij foto?s zag maken. Hij kon zich kennelijk niet voorstellen wat je anders in mijn geval op zo?n concert zou doen.

Het was een gezellige bende op Dwergpop. Het publiek bestond voor een belangrijk deel uit kleurrijk opgesierde jongeren met veel gekleurd haar, roestvrijstalen details en wijde broeken. Er werd voor het podium ook heftig gedanst, althans zo noem ik het maar even, want het zag er meer uit als groepsgewijs vrijworstelen. En hoewel het er allemaal nogal ruw en bonkig uit zag, was iedereen even vriendelijk en had de EHBO-ploeg eigenlijk de hele avond niks te doen (op een paar kleine dronkenschapjes na).
Het heeft wel wat, zo?n minifestival al moet ik wel zeggen dat ze wat kunnen leren van hun grotere broers zoals Festival Mundial wat betreft de plastic bekertjes. Bij Mundial moet je die kopen en kun je die als je vertrekt weer inwisselen voor cash. Hier bij Dwergpop is zo?n regeling niet en was de grond dan ook bezaaid met plastic bekertjes. Op dit puntje na compliment voor de crew van Dwergpop 2004.

vijf reacties

berta

…Wat leuk al die kabouters(santa)!!!

berta (URL) - 04-07-’04 11:54
Mieke

Heb je soms op de site gekeken?

Mieke (E-mail ) (URL) - 04-07-’04 12:10
Peter

En hoeveel kilo aan roestvrijstaal hadden jullie in/om gedaan? :-p

Peter (URL) - 04-07-’04 12:22
Mieke

Ha ha, wij waren gewoon als onszelf dus vielen echt uit de toon vanwege het niet doorboord zijn van kleding en lichaam (dit op de gaatjes in de oren na maar mijn bescheiden oorringetjes en de hangertjes van Hans’ dochter zijn te klein om op dit punt mee te tellen).

Mieke (E-mail ) (URL) - 04-07-’04 12:55
sab

ik had er wel tussen gepast met mijn 9 gaten in 1 oor (1 gevuld met scherpe punten)

sab (URL) - 04-07-’04 23:29


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.