Paradeprogramma

14 07 04 - 12:39

Een paar dagen voordat de Utrechtse Parade start ga ik altijd op jacht naar het programmaboekje. Dat is meestal wel te krijgen bij bioscopen of kroegen. Zo niet dit jaar. Alleen bij de VVV en tegen betaling van ? 1 per stuk. Toegegeven is het niet veel maar het is tekenend voor de vercommercialisering van De Parade.

drie reacties

sab

zou het ook niet te maken kunnen hebben met het minder verstrekken van subsidies dat dit soort dingen wel genoodzaakt worden om geld te vragen?

sab (URL) - 14-07-’04 16:34
Mieke

Dat zou kunnen maar … ?n de voorstellingen ieder jaar duurder ?n het toegangskaartje ieder jaar duurder ?n de drankjes en het eten ieder jaar duurder is gewoon een beetje te veel. Het wordt daardoor gewoon een elitefestival en is voor veel mensen financieel niet meer haalbaar. En dat is jammer.

Mieke (E-mail ) (URL) - 14-07-’04 17:58
sab

en laat dat nou met heel veel zijn tegenwoordig. Vroeger ging je naar de Efteling, maar daar denk je nu ook 3x over na met een toegangsprijs van ca. 35 euro!!!

sab (URL) - 15-07-’04 07:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.