Homemade chocolates

29 10 04 - 09:41



Van de week had ik een afspraak in Utrecht bij het station en dan is het altijd een gelegenheid om even langs te gaan bij Australian Homemade Chocolates. Vlak voor de stationshal is er een winkeltje van Australian met chocolade en ijs. Mmm, zal ik een 6 of een 12-pack nemen? Kiezen is altijd moeilijk dus het werden er toch 12. En die hebben we met de gepaste aandacht genoten. Kijk maar eens bij de chocolates (de didgeridoo krijg je er gratis bij) en klik op flavours om te kijken welke smaken er allemaal zijn. Overigens mocht je nog eens een ijsje willen en in de buurt van Australian Homemade zijn, dan kan ik je het raspberry- of blueberry-sorbetijs zeer aanraden.

veertien reacties

Simone

Ja, deze bonbons smaken voortreffelijk en heb je de fruitbonbons al eens geproeft, die zijn ook heeeeeeel lekker!

Simone - 29-10-’04 10:41
brigitte

Hmm jij weet ook wel wat lekker is zeg. Ik vind ze heerlijk maar mijn voorkeur blijft toch altijd nog uitgaan naar bonbons van de Boulanger. Trouwens die van de Bijenkorf zijn ook erggg lekker. Maar bonbons passen helaas niet in ons dieet dus het is al erg lang geleden dat ik er op heb.

brigitte (E-mail ) (URL) - 29-10-’04 11:07
hanneke

wat een mooie site (leuk hoe die chocolaatjes omhoog springen als je meer wilt weten over de smaakjes!) en wat een bijzondere printjes er op! als ik in Utrecht kom, ga ik er zeker langs!

hanneke (URL) - 29-10-’04 11:14
mariekefotografeert

Wat een lekkere foto, ik vandaag ergens bonbons/chocola scooren…. Op de laatste dag van de vakantie met een boek, chocola en thee op de bank, na een lekkere wandeling met veel foto’s als resultaat. Een betere afsluiting kan ik me bijna niet voorstellen.:-)

mariekefotografeert (URL) - 29-10-’04 11:19
Hans

Chocolade is een gegarandeerd succes bij de dames en kan altijd rekenen op veel belangstelling. Daarom verbaast het me zo dat er niet meer vrouwen en ook mannen trouwens bij de Chocolate Battle willen zijn.

Overigens deze lekkenijen die Mieke meebracht waren heerlijk, maar de allerlekkerste bonbons uit mijn geheugen kwamen van ‘La Boheme’ uit Breda.

Hans (E-mail ) (URL) - 29-10-’04 11:30
berta

Jaa, ik weet het!!!

Veel te lekker…

berta (URL) - 29-10-’04 11:45
hanneke

hoeveel mensen doen er inmiddels mee met the battle?

en offtopic: heb me al een tijdje af zitten vragen: waar komt de naam Miwian vandaan?

hanneke (URL) - 29-10-’04 11:51
Lucy

Chocola … goddelijk lekker… maar helaas helaas een dikmaker van jewelste. Net heb ik er 15 kilo af gestreden, dus chocolade – snik snik – is niet voor iemand als ik die eenmaal begonnen never ever meer wil stoppen….

Lucy (URL) - 29-10-’04 11:56
Mieke

@ Hanneke: klik maar op het logo van de chocobattle en ga dan naar de deelnemerspagina, dan kun je zien wie er allemaal meedoet. En waar komt de naam Miwian vandaan? Dat is een naam uit mijn jeugd die in ons gezin een speciale betekenis had en die ik daarom in eerste instantie als screennaam bij AIM had genomen. Toen de weblog een naam moest krijgen werd dat eigenlijk automatisch Miwian. Ondertussen is het natuurlijk ook een naam die met Hans verbonden is omdat we al een tijdje samen de weblog onderhouden.

Mieke - 29-10-’04 12:00
Kaat

Australian is echt heerlijk, ijs en chocola.

Maar het lekkerste vind ik de bonbons van Neuhaus en dan vooral die met knapperige caramel van binnen.

Kaat (URL) - 29-10-’04 14:09
sab

de laatste keer dat ik bij Australian was in A’dam toen we net uit eten waren geweest. Ik wilde een ijsje maar kon niet kiezen dus ik kreeg de tweede smaak er gratis bij, en als klap op de vuurpijl ging hij zijn bak schoonmaken en moest deze leeg en dat belandde in mijn bakje. Ik heb genoten want het was heerlijk ijs maar ik kon daarna mijn riem wel op de vreetstand zetten.

sab (URL) - 29-10-’04 17:49
GeeSpot

yummie! :o)

GeeSpot (URL) - 30-10-’04 12:34
Amiek

Ken Australian eigenlijk helemaal niet. Mijn favoriete bonbons komen van Vermeulen in Waalre. Het lekkere van hun bonbons is dat ze niet ze zwaar zijn als bijvoorbeeld Leonidas bonbons. Daar lijkt het wel of de bonbon voor 90% uit room bestaat. Ook niet verkeerd trouwens.

Amiek (URL) - 31-10-’04 11:03
Elvira

ja heerlijke die dreamers!!!

Elvira - 08-12-’04 10:56


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.