Eten bij Blincker

05 12 04 - 00:38



Van de week schreven we over Bodega Keijzer waar de combinatie duur, slechte bediening en traag ons maandag jongstleden zwaar op de maag lag. Afgelopen vrijdag aten we in theater cafe Blincker vlakbij Frascati aan een zijstraatje van de Nes in Amsterdam. Zo kan het dus ook. De inrichting eenvoudig en no-nonsens met granieten vloer en zinken tafeltjes en bar. De krukken ook van metaal en daardoor niet echt comfortabel maar a la. Bediening aardig en snel. Heel attent en snel gereageerd op alle onze vragen zoals salade zonder spekjes en extra pepersaus voor bij de tournedos van Hans. Ook viel op dat we ons tweede glaasje wijn zo snel kregen dat we deze gewoon nog bij onze maaltijd konden nuttigen. En toen de rekening kwam na een kop koffie met een calvadosje en een korenwijntje bleek die de helft van wat we bij Bodega Keijzer moesten betalen. En we waren ruim op tijd ook nog zodat we bij Smoeder op de eerste rij konden zitten. Heerlijk gegeten, niet speciaal of superverfijnd maar gewoon goed en smakelijk. Niks bijzonders maar helemaal OK en daarom ook wel eens goed om aandacht aan te besteden. Kijk voor meer info en menu op hun site.

vijf reacties

Simone

Bedankt voor de tip!

Als we daar in de buurt zijn gaan we zeker een keertje eten bij Blincker. :-)

Gezellige dag nog!

Simone - 05-12-’04 10:13
Kaat

Goede tip!

Kaat (URL) - 05-12-’04 12:34
berta

Leuk, dankjewel…

berta (URL) - 05-12-’04 16:59
de P.

Krijg bijna heimwee naar Amsterdam…

de P. (URL) - 05-12-’04 23:29
V@nM@n

Wordt de kwaliteit nu door de prijs bepaald en hoort een slechte bediening en minimale service daar gewoon bij of doet een vriendelijk woord en een snelle bediening het eten beter smaken.

V@nM@n (URL) - 06-12-’04 22:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.