Prins H

10 12 05 - 10:40


Vandaag is zij jarig en dat vierden we gisteren al in het voormalige Haarlemmermeerstation in Amsterdam, waarin nu het populaire Cafe Restaurant Prins H is gevestigd. Sab wordt 30 vandaag dus het is een bijzondere verjaardag en daarom kreeg ze van Hans een prachtige bos kerstrozen en van mij een kaartje voor een voorstelling naar keuze.
Wij hadden nog niet gegeten toen we daar aankwamen dus we wilden even een salade eten en dat kon. Overheerlijke salades moet ik zeggen. Echt een aanrader, zowel die van mij met coquilles St. Jacques en rivierkreeftjes, als die van Hans met eendenborst. Ook het toetje, dat bestond uit een mengeling van allerlei gegratineerde exotische vruchten met sabayon en lycheesorbetijs, was verrukkelijk. Alleen de bediening was jammer genoeg niet van het niveau van het eten. Niet alleen was het langzaam en moesten we alles wel twee keer vragen, ook zag onze serveerster een storing in het pinapparaat aan voor een disfunctioneren van mijn bankpassen (ik probeerde er wel drie) en werden ons twee glazen wijn van andere mensen in rekening gebracht. Een donker wolkje boven een heerlijke maaltijd.
Het moet trouwens wel gezegd worden dat je heel luxueus gratis kunt parkeren achter Prins H. Waar vind je nog een kroeg in Amsterdam met zo'n voorziening? De foto hierboven vond ik in de Wikipedia.

tien reacties

Kaat

Bij Prins H kun je heerlijk op het terras zitten in de zomer. Lekker rustig en beschut.

Kaat (URL) - 10-12-’05 14:48
sabdesigns

Er is 1 jarig vandaag hoera hoera dat kun je wel zien dat ben IK!!!!! Het was leuk gister. Fijn dat jullie er waren. Er gingen inderdaad dingen mis gister met de drank en jullie rekening. Die ik ook achteraf niet eens meer kon herstellen volgens de dame. Helaas.

sabdesigns (URL) - 10-12-’05 14:49
Mieke

@ Sab: maar dat lag aan de dame en niet aan jou hoor! Zij had waarschijnlijk ook nog nooit van buskruit gehoord!

Mieke - 10-12-’05 15:00
paul

Dan ga ik alleen voor het parkeren…

paul (URL) - 10-12-’05 15:39
brigitte

Zo zie je maar dat de bediening net zo belangrijk is als het lekkere eten.

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-12-’05 16:02
ferrie

Haarlemmermeerstation?
het nostalgische hart loop weer over van de jeugdherinneringen.
alez, het was er gezellig,
dat lijkt me een prima aanbeveling voor een hernieuwde kennismaking.

ferrie (E-mail ) (URL) - 10-12-’05 18:18
V@nM@n

Mmm, maar met een goede bediening was het toch beter geweest… Sab, proficiat

V@nM@n (URL) - 10-12-’05 20:49
henriette

Ik ken het restaurant niet, maar het is ook een beetje uit de richting. Sab gefeliciteerd.

henriette (URL) - 10-12-’05 21:11
Leibele

Van hier vertrok bus H naar de Kalfjeslaan op de grens van Mokum en Amstelveen.Het is een dierbare plek vol jeugdherinneringen.

Leibele (URL) - 11-12-’05 00:13
Renesmurf

Het is een heel gedoe, dat electronisch spul.
Modern en nu al niks waard, maar goed opletten dus!

Renesmurf (URL) - 11-12-’05 14:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.