Help de Belgen komen!

19 12 05 - 00:18


"Met het programma ?Help, de Belgen komen? valt een stel leuke Vlamingen ons land binnen, cabaretiers die de stand-up comedy geleerd hebben in zalen als de 123 Comedy Club in Gent". Het plaatje hierboven (klik klik) komt van hun site en ik vond het zo leuk dat ik het wilde gebruiken voor dit logje.
Dit logje gaat alleen niet over cabaret maar over winkelen en dan in Amsterdam. Vriendin N, zelf woonachtig in de buurt van Brugge, houdt zich naast haar baan als docent, ondermeer bezig met het gidsen van dagreizen naar Londen en Canterbury. Omdat er een gids ziek werd bij het bedrijf waar zij voor werkt, is zij gevraagd op 28 december a.s. een groep Belgen te gidsen in Amsterdam bij Kerstshopping.
Ze is regelmatig in Nederland maar gidsen is natuurlijk nog wel een ander ding dus daarom vroeg ze mijn hulp. Het gaat haar met name om de plekjes die leuk zijn en juist niet in een boekje staan. Om winkeltjes met een apart verhaal, een bijzonder product of een fameuze eigenaar. Ik heb wel wat ideetjes voor haar maar jullie vast ook. Wie helpt N met een leuk programma voor haar groep Belgen in Amsterdam? Ik heb haar beloofd dat er vast wel suggesties komen. In ruil voor onze hulp schrijft ze na afloop een gastlogje over hoe het was en wat ze had aan onze idee├źn.

zes reacties

Petra

Friet eten?

Petra (URL) - 19-12-’05 08:15
brigitte

Aha slimme meid om het jou te vragen. Ze had mij ook al gevraagd maar ik kon niks zinnigs verzinnen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-12-’05 08:36
Leibele

Als rasechte Amsterdammer moet ik bekennen dat er weinig leuks meer is in Amsterdam.De Kalver- en Leidsestraat zijn eigendom geworden van de penose.Er is heel moeilijk om koffie te krijgen in de Coffeeshops.De Bijenkorf is de Bijenkorf niet meer.Gelukkig is er nog de Pilsnerclub in de Engelse Reet.

Leibele (URL) - 19-12-’05 12:03
Nijntje

Bedankt Leibele, voor de tip, ik ga zeker de Engelse Reet een keer uitproberen. Die frietjes die eten we wel in Belgi? hoor Petra. Goed idee h? Brigitte van Mieke om er een logje over te maken. Ik hoop dat er nog meer reacties komen! Komaan Amsterdammers…

Nijntje - 19-12-’05 19:27
V@nM@n

Amsterdan, waar is dat…

V@nM@n (URL) - 19-12-’05 20:43
V@nM@n

en dat ennetje moet natuurlijk een emmetje zijn. Zo zie je maar weer, kan het zelfs niet schrijven.

V@nM@n (URL) - 19-12-’05 20:44


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.