Dutch Bloggies

Zondag 08 Januari 2006 at 9:08 pm.Ze zijn weer van start gegaan: The Dutch Bloggies! Dat deze verkiezing op initiatief van about(:)blank een serieuze kwestie is in de ogen van sommige webloggers moge blijken uit het feit dat er webloggers zijn die zich er met hand en tand tegen verzetten. Kennelijk roept een verkiezing als deze nogal wat emoties op. Wat mij betreft is dat helemaal niet nodig!
Wie mee wil doen met nomineren kan dat gewoon doen en wie niet mee wil doen is daar ook vrij in. Ik ga wel nomineren want ik heb wel wat weblogs die boven komen drijven in mijn hoofd als ik naar de verschillende categorie├źn kijk. Mocht je wel willen nomineren (voor 22 januari kan dat) maar niemand weten om voor te dragen, denk dan eens aan onze (relatief nieuwe) online magazines JazzPodium en CultuurPodium. Op de foto de awards van de Dutch Bloggies 2005.

Geen reactiesEmoticons

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kattebel
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.