Daar helpt geen lievemoederen aan!

13 01 06 - 13:02De DVD-speler van mijn slaapkamer is overleden. Van de week was ik wat dingen aan het veranderen zodat ik ook vanuit het bad TV zou kunnen kijken (hoe decadent kun je zijn) en toen deed hij het nog. Toen ik klaar was met het veranderen van alle aansluitingen toen deed hij niks meer. De afstandsbediening gaf geen sjoege. Zelfs het aan/uit lampje gaf geen teken van leven meer. Stekker en in en weer eruit bood ook geen soelaas. Mij bekroop toen al een angstig gevoel dat het einde daar was maar daar wilde ik nog niet aan echt aan denken. Toegegeven: het was een erg goedkoop apparaat en maar hij was nog niet zó heel oud.
Dus vroeg ik Hans vandaag om er ook nog eens even naar te kijken. Na enige tijd kwam hij naar beneden met het apparaat en vroeg om een schoevendraaier. En toen bleek wat ik intuïtief al lang wist... deze DVD-speler is overleden, dead, gone en finished! Van de printplaat was één van de onderdelen afgebroken en dat slingerde los door de kast dus daar hielp geen lievemoederen meer aan. Het huis is nu in 'rouw' gedompeld maar dat zal niet voor lang zijn want er liggen nog vele films te wachten die ik nog niet bekeken heb. Daarom ga ik morgen maar eens even op pad naar een goedkope plaatsvervanger die weer een paar jaartjes mee kan.

dertien reacties

brigitte

Toe maar DVD kijken vanuit bad, wij hebben niet eens een bad… :-p

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-01-’06 13:08
barbara

Gecondoleerd. Maar morgen al een nieuwe? jij zet je wel heel snel over je verdriet heen!

barbara (URL) - 13-01-’06 14:05
Mieke

@ Barbara: ja ik ben sterk en dapper en sla me er vrouwmoedig doorheen! (h)

Mieke - 13-01-’06 15:09
Leibele

Wat kijk je dan voor films? De Titanic?Gelukkig is het uitverkoop.Effe surfen en je vind wel kwaliteit in de aanbieding.Pioneer is echt wel goed.

Leibele (URL) - 13-01-’06 18:03
Leibele

Een Pioneer voor 89 Euro bij http://www.radioroelandschap.nl/rr/audio...

Leibele (URL) - 13-01-’06 18:07
ingrid

wat mij bij zulke overlijdens fascineert: hoe komt het dat er plots, zonder dat het lichaam beweegt of bewogen wordt, toch interne bloedingen, breuken en kneuzingen kunnen optreden, met de dood als gevolg.
dat ze daar eens een episode van silent witness aan wijden.

ingrid - 13-01-’06 18:50
paul

Voor nog geen vijftig euro weer een nieuwe, en als je er dan meteen eentje neemt die ook divx kan afspelen dan is dat helemaal mooi.

paul (E-mail ) (URL) - 13-01-’06 19:14
Danniëlle

De eerse (dure) dvd speler hier in huis (een echte Sony notabene) begaf het na een jaartje. Daarna nooit meer een merk gekocht maar gewoon een goedkope, dat bevalt prima.

Danniëlle (URL) - 13-01-’06 19:42
V@nM@n

Je moet er ook vanaf blijven als ze eenmaal hun plekje hebben gevonden…

V@nM@n (URL) - 13-01-’06 20:00
Petra

Dat soort dingen gebeuren alleen op vrijdag de dertiende natuurlijk!

Petra (URL) - 13-01-’06 20:33
R van InR

Je moet Hans ook geen schroevendraaier in handen geven :-

R van InR (URL) - 13-01-’06 22:19
Menno Nicolai

Koop meteen een harddiskrecorder met dvd-speler, dan hoor je er weer (even) helemaal bij :-)

Menno Nicolai (URL) - 13-01-’06 22:47
Janneke

Haha, ja, de Titanic kijken in bad, weet niet of ik daar zo gelukkig van zou worden :D Ik ben heel blij met mijn douche van 2 vierkante meter en de radio die op de wasmachine net buiten de douche staat… altijd meezingen met Rebecca FM :)

Janneke (URL) - 14-01-’06 23:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.