Rare jongens die flamingo's

02 10 06 - 19:39





Gisteren waren we in de dierentuin. Het was alweer een tijdje terug maar het is altijd weer een leuk uitje. Bovendien heb ik een abo en dan kost het ook nog eens niks. Het was veel warmer dan we van te voren hadden gedacht alleen na anderhalf uur betrok de lucht en begon het te regenen en te onweren. We waren toen net bij de flamingo's en die gaan dus bij de eerste donderklap massaal het water in. Onverstandig zou je zeggen maar opmerkelijk. Na de donderslagen gingen ze er uit en bij een nagekomen klapje hup met z'n allen er weer in. Rare jongens die flamingo's (klik voor groter).

drie reacties

V@nM@n

Je moet toch wat als je niet meer weg kunt vliegen…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 02-10-’06 21:05
Petra

En jullie er achter aan?

Petra (URL) - 03-10-’06 18:07
Mieke

Ze kunnen volgens mij wel wegvliegen. Voor zover ik me herinner is er geen net boven de vijver. Eigenlijk vreemd dat ze er niet met zijn allen vandoor gaan…

Mieke - 03-10-’06 21:24


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.