Alles is van slag

07 12 06 - 14:38





Niet alleen de natuur is van slag met die hoge temperaturen die we nog maar steeds hebben maar ook de mensen zijn de kluts kwijt. Ik kom zoveel mensen tegen die - net als ik - nog helemaal niet toe zijn aan de decembermaand met al zijn feesten en kado's. Het gaat gewoon allemaal veel te snel en voor je het weet is het over een paar weekjes al weer 2007. Heb jij dat ook?

vijf reacties

Anne-Lise

O, jazeker! Voor mijn gevoel is het schooljaar nog maar net begonnen, terwijl ik mijn examenklassen over een maandje al heel concreet moet gaan voorbereiden op het CSE.

Anne-Lise (URL) - 07-12-’06 18:07
V@nM@n

Dat is niks, voor je het weet zijn we weer een jaar ouder. Het gaat steeds sneller om je heen…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 07-12-’06 20:55
Chantal

de tijd gaat idd snel, soms te snel, maar soms ook te traag hoor, het is puut beleving.

Chantal (E-mail ) (URL) - 08-12-’06 14:23
wies

hier eender. maar volgens mij heeft het ook met mijn leeftijd te maken. ;)

wies - 08-12-’06 16:29
Marmein

Ik ben nog niet echt in de kerststemming maar dat begint langzaam te komen. Zeker nadat ik vanmiddag helemaal in een deuk heb gelegen toen twee heren hun kantoortje helemaal in de kerstsfeer brachten met lighttubes, een knipperend treinornament en twee kerstboompjes. Als slagroom op de taart hadden ze de hele dag kerstmuziek opstaan. (volgens andere collega’s leek het wel een hoerenkast)

Marmein (E-mail ) (URL) - 08-12-’06 17:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.