Soms moet je je even aanpassen

Zoeken naar de juiste hoogte

07 08 09 - 13:57 Gebruikte Tags:

Arjan Ederveen wordt geïnterviewd door ShownieuwsAfgelopen maandag was de perspresentatie van Hairspray, de nieuwe swingmusical van V&V Entertainment. In de hoofdrollen ondermeer Jim Bakkum, Wieneke Remmers en Arjan Ederveen. De laatste is best een lange man en de interviewster van SBS6 Shownieuws was maar een kleine vrouw. De cameraman zat er qua lengte zo'n beetje tussen in. De drie werden het eens over het niveau van het gesprek doordat de cameraman zijn rug een beetje verder strekte, Arjan Ederveen met zijn benen wijd een beetje lager stond dan anders en de interviewster bovenop een stoel ging staan. Soms moet je je even aanpassen, toch?

Eén reactie

Me!

Alleen doet het geen goed aan de werkelijkheid. Bij blik op de weg loopt de presentator ook al continu met een koffertje rond omdat iedereen groter is. Ga dan aan een tafeltje zitten.

Me! (URL) - 07-08-’09 20:30


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.