Gelijk krijgen is beter dan gelijk hebben

Beter laat dan nooit

03 05 10 - 17:14

Vrouwe JustitiaVandaag kreeg ik bericht dat ik, in een verschil van mening dat al jaren sleept, in het gelijk ben gesteld (en daarom een leuk bedragje tegemoet kan zien). Ik beweerde al jaren dat dit bedrag mij toekwam maar de andere partij was het daar niet mee eens. Meer dan eens was dit issue onderwerp van gesprek en we kwamen er onderling niet uit.

De rechter die ingeschakeld werd heeft nu vonnis gewezen en heeft in mijn voordeel beslist. Ik ben blij! Natuurlijk vanwege het geld dat ik tegemoet kan zien en wat mij ook toekomt maar zeker ook vanwege het principe.

Ik ben niet altijd even enthousiast over het rechtssysteem in Nederland en vind dat sommige rechters zich met een Jantje van Leiden van zaken afmaken. Maar deze rechter heeft zijn werk goed gedaan en - belangrijker nog - zich niet laten afleiden door alle ruis waarmee te tegenpartij kwam.

Eén reactie

marieke

Gefeliciteerd! Dat zal een stuk rust geven.

marieke (E-mail ) (URL) - 04-05-’11 08:09


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.