Ouder dan mijn moeder

Vreemd idee...

07 05 10 - 16:48

Aquarel van Wilma KreunenOvermorgen ben ik jarig (en niet op de datum die ik altijd opgeef als ik mezelf online moet registreren) en word ik ouder dan mijn moeder ooit geweest is. Raar idee, temeer omdat ik nog heel goed het beeld voor ogen kan halen van mijn moeder vlak voordat ze heel plotseling overleed.

Ik maakte voor de SMoederpagina van Mugmetdegoudentand een collage van foto's van haar van vroeger. Ga naar deze pagina en scroll naar beneden naar de ingezonden foto's. Daar vind je haar en haar motto: 'wat sas as dös wat kaans' hetgeen zoveel betekent als 'wat moet je als je doet wat je kunt.'

Ik vier mijn verjaardag niet echt dit jaar. Nou ja, mijn broer, zus, zwager en neven komen, dat natuurlijk wel. En dan heffen we ook nog even het glas op mijn moeder die maar zo kort kon genieten van de tijd waarop ze zich zo had verheugd.

De aquarel bij dit artikeltje werd gemaakt dus mijn zus Wilma Kreunen.

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.