Lage BTW tarief ook voor de tuin

toch maar uitbesteden dan?

28
02
2013

TuinHet tijdelijk lagere btw-tarief voor renovatie van woningen gaat ook gelden voor het aanleggen en onderhouden van de tuin. Het kabinet sprak bij het woonakkoord met D66, ChristenUnie en SGP af dat de btw op renovatie en herstel per 1 maart wordt verlaagd van 21 naar 6 procent. Dat geldt voor een periode van 1 jaar.

Misschien dat ik hiermee wel over de streep word getrokken om wat werk in huis en tuin uit te besteden. Maar eens even kijken of dat ergens in het komende voorjaar een keertje kan. In ieder geval moet die Amerikaans eik die in de achtertuin alle zon wegneemt gekapt worden. De vergunning is een fluitje van een cent dus even aanvragen binnenkort.

Zin in het voorjaar

het duurt me te lang

26
02
2013

sneeuwklokjeIk heb zo'n verschrikkelijke zin in het voorjaar! Ik kan me niet herinneren of het andere jaren ook zo erg is geweest maar ik ben die sneeuw en kou zo zat!

Ik wil de zon weer op mijn gezicht voelen en zonder jas de deur uit lopen. Ik wil in de zon ontbijten (mag nog wel met een trui aan voorlopig) en ik wil dat de natuur zich weer uitbundig tooit met geur en kleur. Ik heb zin in het voorjaar!!!

Vandaag start mijn trainingsschema

want op 26 mei gaat het gebeuren

22
02
2013

Go!De datum van 26 mei 2013 staat met grote letters in mijn agenda genoteerd want dat is de datum dat ik - deo volente - de 10 km Vestingloop in Den Bosch ga doen met een team van ons bedrijf.

Als je me dat een jaar geleden had verteld had ik je in je gezicht uitgelachen maar nu ben ik het serieus van plan. Vandaag start mijn trainingsschema dat mij onder leiding van Running Coach Renate Wennemars in 12 weken moet klaarstomen voor die performance.

Jammer is wel dat het weer niet helemaal meewerkt en dat het buiten op dit moment geen ideale trainingsomstandigheden zijn voor een beginnende hardloper als ik. Maar niet getreurd, ik ga er vanavond toch op uit, desnoods op de weg hier in de straten vlakbij. In het bos is het op dit moment een beetje glibberig en 's avonds ook nog best wel heel donker.

Start to Run