De zonnegroet

Goede start van de dag

06
02
2014

Op 1 januari van dit jaar heb ik mij voorgenomen eens per week naar BodyBalance te gaan omdat dat een goede combinatie is met de krachttraining en het hardlopen dat ik doe. Tot nu toe weet ik het aardig vol te houden, overmacht daargelaten.

Ik vond het best zwaar en het bleek hoog tijd om wat meer aan mijn lenigheid te werken. Dat gaat iedere keer wel een stukje beter. Ik maak per millimeter voortgang ;-) Om die lenigheid ook in mijn dagelijks bestaan te incorporeren heb ik besloten vanaf nu de dag te gaan beginnen met de Zonnegroet.

Bootcamp, wie had dat ooit gedacht

een nieuwe horizon

05
02
2014

Wie had ooit gedacht dat ik nog eens een keer zou deelnemen aan een bootcamp? Ik niet in ieder geval. Als je mij dat een jaartje of twee geleden verteld zou hebben, dan zou ik zekerweten naar naar voorhoofd hebben gewezen. Toch doe ik er tegenwoordig aan mee en sterker nog, ik help zelfs mee om het voor anderen tot een succes te maken en deelnemers de oefeningen uit te leggen.

Ik moet zeggen dat het heerlijk is, zeker als het weer een beetje meezit en het zonnetje schijnt (ook al is het koud). Toch weet ik uit ervaring van het hardlopen dat het ook met regen - vooral achteraf - super voelt om buiten te sporten. Wel zorgen voor droge kleren zodra je ophoudt en een handdoek of deken om lekker in te duiken in de auto op de terugweg (ja, dat dan weer wel).

Verhuisd

en gerevitaliseerd

05
02
2014

Miwian is verhuisd van de URL miwian.nl naar de URL miekekreunen.nl/miwian. En dit is meteen een mooie kans om mijn weblog nieuw leven in te blazen of misschien wel om te bouwen naar een PLOG. Wie zal het zeggen.

Ideëen genoeg maar de tijd zal de doorslaggevende factor zijn of dit echt van de grond komt of bij een goed voornemen blijft. Wordt vervolgd...