DiDi ofwel Dichters op Dinsdag


Dichters op Dinsdag was een wekelijkse rubriek, waarbij andere webloggers aan de hand van een aangegeven thema zelfgekozen of zelfgeschreven gedichten of songteksten in konden zenden. Iedereen plaatste zijn of haar bijdrage op de eigen weblog en meldde die bijdrage dan centraal op onze site in de reacties bij het DiDi-logje van die week (herkenbaar aan bovenstaand bannertje). Op die manier kon iedereen genieten van elkaars bijdrage.
We deden het 100 x, de Dichters op Dinsdag en toen vonden we dat het tijd was voor een pauze. Een overzicht van de thema's is hier te vinden.

Naar aanleiding van de 100e DiDi maakten we een speciale jubileumuitgave 'Elementen'. We vroegen Catharina 't Hart, die onder haar weblognaam Zomerstorm een trouwe deelnemer is geweest in de periode dat DiDi bestond, een aantal van haar gedichten uit te zoeken en wij zochten daar foto's bij. estelinformatie en preview kun je hier downloaden.

In de jukebox hieronder kun je de muziek beluisteren van een aantal DiDi-afleveringen en andere muziek waarnaar we in onze verschillende artikelen verwijzen. Onze bedoeling is je te laten kennismaken met bepaalde muziek. Als je het mooi vindt, koop het dan. Realiseer je dat je de muziek in de jukebox luistert op onze kosten (bandbreedte). We verzoeken je er met mate gebruik van te maken.Je kunt als je wilt een (groot of klein) DiDi logo plaatsen bij de inzending.