Girls wanna have fun

09 02 06 - 13:20

Afgelopen dinsdag waren Paolo en ik voor CultuurPodium te gast bij Girls Wanna Have Fun op de eerste try-out voorstelling van hun nieuwe theatertour. De Girls hadden overdag nog de laatste repetitie en doorloop van het programma dus wij hadden om vijf uur in het theater afgesproken om nog even met een paar van hen te praten. Tijdens het eten met cast en crew spraken we met Lies Schilp, oprichtster en 'opperkorenwolf' van GWHF (rechtse foto rechts) en Mylène de la Haye (reserve-Girl en maakster van een documentaire over de Girls). Een artikel over wat we van deze dames allemaal te weten kwamen is binnenkort te lezen op CultuurPodium. Nu al kun je daar het artikel en foto's vinden van de wervelende voorstelling waar we - net als de Girls zelf trouwens - zeer van hebben genoten. Hierboven nog een paar extra foto's van de voorstelling (klik voor vergroting) met vlnr: Robbie Schmitz (met op de achtergrond Mieke Stemerdink), Neel, Manuëla Kemp en Lies Schilp.

drie reacties

Renesmurf

Neel, de dame op de tweede foto, die speelde altijd Etna Vesuvia in Ronflonflon, ik heb er wel eens een liedje van gelogt. (niet doorvertellen aub)

Renesmurf (URL) - 09-02-’06 14:51
Mieke

@ Renesmurf: ja dat klopt, Neel is Etna Vesuvia. Wat goed dat jij dat weet!!!! (h)

Mieke - 09-02-’06 15:09
Edo de Roo

Neel zong ook bij Zinn Zinn et la Zizanie, maar ik heb ergens gelezen dat Mieke Stemerdink daar ook zong, maar ik kan haar stem hier niet herkennen nog meer info over vinden.

Edo de Roo (URL) - 31-01-’10 22:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.