Bericht uit Niemandsland 6

16 06 04 - 12:45

Opstopping op het kruispunt




Terugfietsend van de voorstelling Suver Nuver moesten we stoppen voor wat een file van fietsen leek te zijn. Het bleek een concert van De Bakfietsband die een plaatsje had gekozen midden op een kruispunt. Een swingend jazzy nummer was te horen van de vierpersoonsformatie met een ?op maat gezaagde? piano, vereenvoudigd drumstel, trompet en saxofoon, en dat alles op en naast een bakfiets. Het volgende nummer was weer heel anders: een theatraal voorgedragen verhaal dat muzikaal werd begeleid.
Zoals overal waar iets te doen is op Oerol groeide de kring met toeschouwers snel en het was voor de auto?s die langs het kruispunt moesten een hachelijke onderneming om niemand omver te rijden. De Bakfietsband trok zich van de verkeerschaos niks aan en speelde ijzerenheinig door alsof er niks aan de hand was. Erg leuk en zeker goed voor een aantal Oero?s (speciale valuta gedurende Oerol) in de vioolkist.

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.