Festival Mundial

20 06 04 - 16:24




Nauwelijks terug van Oerol zijn we nog even een kijkje wezen nemen bij Festival Mundial in Tilburg. Het is een festival over muziek, informatie en cultuur van over de hele wereld en NOVIB is hoofdsponsor van het festival. Als je van wereldmuziek houdt is dit 'the place to be'.
Met name het slotweekend is de moeite waard omdat er allerlei bands en gezelschappen te horen en te zien zijn van over de hele wereld. Wij zagen gisteren o.a. de Nederlandse zangeres Rose optreden met de Keniaanse zanger Victor Muli, de Braziliaanse band O Rappa, het Cubaanse Cubanito, Frederic Galliano & the African Divas uit Frankrijk/Mali en tot slot (wat wij zelf het leukste vonden) Issa Sanogo uit Burkina Faso.
Maar al zou je niks van dit al van jouw gading vinden dan nog is het leuk om mensen te kijken op Mundial. Je ziet er allerlei soorten en kleuren mensen door elkaar, heel veel kinderen en tieners en vooral ook veel multiculturele stelletjes. Je kijkt je ogen uit naar de kleurrijke, bonte en vrolijke menigte die in het Leijpark rondloopt. En tot groot plezier van al die bezoekers scheen de zon. Ik moet trouwens wel zeggen dat het opvallen was hoe snel het 's avonds - toen Nederland moest voetballen tegen Tjechiƫ - leeg liep. En dat alles voor een jammerlijk verloren wedstrijd. Zonde hoor!

drie reacties

brigitte

Gelukkig zijn jullie weer terug met de weblog. Wij hebben we de borden richting Mundial zien staan toen we de kinderen naar Goirle gingen brengen, maar we zijn toch maar huiswaarts gegaan. Niet voor het voetbal overigens. Dat hebben we gezien in een favoriet Mexicaans restaurantje van ons hier in Veldhoven.

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-06-’04 16:35
Davis

Zoals ik het hoor was het een klein maar compleet evenement. En jah op Terschelling scheen zaterdag ook de zon…maar voor de rest was het…een mooie wedstrijd.

Davis (E-mail ) - 23-06-’04 18:59
Mieke

Nou we zijn wel veel logjes kwijt van deze maand. Onder andere mijn verhaal over Avatar en de zonsondergang in Egmond. Maar… moet ik dus nog maar een keertje overdoen.

Mieke (E-mail ) (URL) - 24-06-’04 10:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.