James Brown is echt terug!

12 07 04 - 06:53

Hij is echt terug! 'I'm back' zingt hij zelf en hoe! Gisterenavond tijdens het inpakken voor de huifkartocht was hij op TV in een verslag van het Northsea Jazz Festival, waar we zoals Mieke al zei deze keer niet bij waren. Wat had ik spijt dat ik geen VHS band klaar had liggen om de 71 jarige 'opa Brown' op te nemen. De TV stond keihard aan op de achtergrond en het huis swingde mee op de hoekige ritmes en gierende saxen. 'I'm a Soul Man' de oude klassieker van Sam and Dave kreeg nu pas echte betekenis. Toch maar snel zijn nieuwe CD 'The next step' zien te bemachtigen bij terugkomst! En ja het is natuurlijk minder leuk dat hij onlangs terecht moest staan wegens huiselijk geweld, maar dat staat los van zijn kwaliteiten als muzikant.

vier reacties

Tonny

Juist om het laatste kan ik de man absoluut niet meer waarderen. Ik weet dat ik alleen het muziek moet gaan beoordelen, maar ik kan het niet. Zo’n slapjanus die zijn vrouw mept, is mijn aandacht niet waard.

Tonny (E-mail ) (URL) - 12-07-’04 07:38
Mieke

Het geeft inderdaad een raar smaakje Tonny maar toch vond ik het optreden van James Brown erg goed. Fenomenaal vond ik ook Alicia Keys. Wat een dijk van een zangeres is dat. Kijk voor streams op de site van NPS.

Mieke (E-mail ) (URL) - 12-07-’04 09:53
sab

Wat ik gezien heb van PattiLabelle vond ik echt helemaal ruk. Tjeemig dat mens zingt zelf geen woord laat anderen het voor haar doen. Best wel heel erg jammer.

sab (URL) - 12-07-’04 11:39
Tonny

Leeft Patti nog dan? :)

Tonny (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 07:34


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.