Parade preview

17 07 04 - 00:32

Sinds vrijdag is De Parade neergestreken in Utrecht en zondag gaan wij er heen (tenzij de regen met bakken uit de lucht komt, dan stellen we het nog eventjes uit). De website beweert dat het het beste is om de Parade te ondergaan zonder planning van te voren en je te laten verleiden door de artiesten die de aandacht van de bezoekers trekken met parade-acts op de voorpodia van de tenten. Toch is mijn ervaring dat het weldegelijk zin heeft om van te voren het programma te bestuderen en enigszins in beeld te hebben wat leuk is om te bezoeken.

Hier is mijn wensenlijstje voor dit jaar in willekeurige volgorde. De Achtertuin van Lange Poten staat er op omdat we vorig jaar erg hebben gelachen om hun voorstelling Doorgefokt (zie foto en even klikken voor vergroting). Over Bedankt lieve Ouders van de Paardenkathedraal heb ik al goede verhalen gehoord. Verder las ik recensies van Rollercoaster van Koller en van Waiting for the Ball van Jim van der Woude en Thijs van der Poll die mij wel nieuwsgierig maakten. De Ashton Brothers gaan we al zien in het theater evenals Van Houts en De Ket. Ook zagen we een aantal voorstellingen al op Oerol zoals Eva van Growing up in Public (+) en Au bain marie van Suver Nuver (-). Ja en verder laten we ons inderdaad maar verrassen door de artiesten en de aanbevelingen van mede-Paradegangers.

Eén reactie

 888 pacific poker site

Go reels society online 888 pacific poker nickel crack splash http://www.renesbodyheaven.com/888-pacif.. carpet zero rundown street 888 pacific poker http://www.renesbodyheaven.com/888-pacif.. !

888 pacific poker site (E-mail ) (URL) - 05-09-’05 12:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.