Gay Pride II

08 08 04 - 01:56

Afgelopen week kondigde ik deze spetterende grachtenparade al aan en gisteren was ik er. Een prachtig plaatsje op de brug zorgde er voor dat ik alles goed kon zien. We moesten er lang op wachten. De stoet was om 14.00 uur vertrokken van het Westerdok en de eerste boot was om 15.30 bij onze brug (Prinsengracht hoogte Thorbeckeplein).

En het was het wachten waard. Amsterdam op zijn best. Prachtige boten, extravagante mensen, de kade vol mensen, het water vol bootjes, het zonnetje scheen (op een heel klein buitje na) en iedereen genoot! Hier een voorproefje (klik voor grotere foto) en binnenkort meer foto's.

vier reacties

V@nM@n

Dit lijkt me best wel gezellig ja, wachten dus op de rest van de foto’s

V@nM@n (URL) - 08-08-’04 10:41
sab

Ja hoor, Mieke was er hihi. Ik zat op de hondsbossche zeewering ipv :) Heb je toevallig een roze limoboot gezien? En ook fotos van? Het was de tweede boot als het goed is(winnaar van vorig jaar)

sab (URL) - 08-08-’04 10:58
brigitte

Dat moet ik toch ook nog eens met eigen ogen gaan aanschouwen :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-08-’04 10:59
Mieke zelf

De tweede boot was niet roze (zie de foto’s). Ik heb van de meeste boten maar in ieder geval tot die met die grote rode waaier foto’s. Was het op de hondsbossche zeewering net zo leuk als bij GP?

Mieke zelf - 08-08-’04 14:56


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.