Sushi met stokjes

24 09 04 - 17:39



Gisterenavond met een vriend gegeten bij Japans restaurant Konnichi Wa in Utrecht. Ik ben gek op Japans eten, het is licht en gezond en heel erg smakelijk. Bovendien hou ik ook van eten met stokjes, het maakt dat je met meer aandacht eet. Althans dat is de uitwerking op mij. Op de foto de sushi die we als voorgerecht aten met sojasaus en wasibipasta. Heerlijk! Wil je eens wat meer weten over sushi kijk dan eens hier. Je kunt ze trouwens ook heel gemakkelijk thuis klaar maken. Alle ingredi�«nten zijn bij de supermarkt verkrijgbaar.

vijf reacties

V@nM@n

Ja zeg, heb ik net mijn eten op krijg ik alweer trek na het zien van deze(mooie) foto.

V@nM@n (URL) - 24-09-’04 20:32
brigitte

Na twee maal bij de Japanner te hebben gegeten is het ook meteen met stip in de top 3 aangekomen als lekkerste soort restaurant.

brigitte (E-mail ) (URL) - 24-09-’04 22:59
Nijntje

Wij aten voor het eerst Japans in Amsterdam in het gezelschap van een Chinees, het was een fantastische avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nijntje (URL) - 25-09-’04 08:04
LadyBass

Japanner heb ik nog nooit gedaan. Weet eigenlijk niet waarom. Typisch…

LadyBass (URL) - 25-09-’04 13:08
Hans

ja typisch Annemiek! zo ben ik vaker in Amerika naar de Japanner geweest dan hier.. ook typisch….

Hans (E-mail ) (URL) - 25-09-’04 13:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.