De nieuwe Lola's

14 01 05 - 12:16De afgelopen vijf weken waren de nieuwe Lola's, korte films van talentvolle regisseurs, op Nederland 3 te zien. Deze reeks van films is een voortzetting van een traditie (de Nieuwe Lola's voorjaar 2003, Lolamoviola's, Goede Daden bij Daglicht) om beginnende regisseurs en scenaristen een kans te bieden.

Ik heb ondanks mijn goede voornemens om ze allemaal te kijken of minimaal op te nemen er geen eentje gezien. Tot mijn vreugde heb ik ondertussen ontdekt dat de nieuwe Lola's nu hier online te bekijken zijn. Overigens op die site nog veel meer wetenswaardigs voor de filmliefhebber. Op de foto een fragment uit de film Armando.

vier reacties

GeeSpot

Ik zag Sophie & Arthur van Roel Welling. Fijne film. En helemaal fijn dat ik de rest nu ook kan zien! :)

GeeSpot (URL) - 14-01-’05 13:06
Kaat

Goede tip!Bedankt.

Kaat (URL) - 14-01-’05 13:29
tofu

Goede tip! Ik zat naar ‘Armando’ te kijken, toen de uitzending bruut werd afgebroken in verband met het overlijden van Prins Bernard. Dus ik zit nu nog steeds met een ‘onaf’ gevoel… maar nu kan ik verder kijken, hoera!

tofu (URL) - 14-01-’05 14:43
IngKey

Ik zat er klaar voor, keek naar Armando en….toen kwam de melding van het overlijden van Bernhard. En daarna volgde een voetbalwedstrijd. Dat was even flink afknappen.

Hij (Armando) werd pas geleden nogmaals uitgezonden, ergens na 11 uur ‘s avonds.

Ojee, ik lees nu pas de reactie van mijn bovenbuurman/vrouw. :-)

IngKey (URL) - 14-01-’05 21:46


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.