Parade: Heute noch, verdomme!

20 07 05 - 15:51


Deze voorstelling van het Paleis voor Volksvlijt gaat over een thema dat nooit verveelt: de vrouw met een kinderwens. Hoofdpersoon is Sonja (Lottie Hellingman) wiens eisprong over een half uur gaat plaats vinden dus die NU een man zoekt bij haar kinderwens. Er zijn drie kandidaten die door Sonja gekeurd worden in het verhaal dat zich vooral afspeelt via de teksten van de liedjes. Hoewel Lottie er aardig op los zingt, de band lekker swingt en er behoorlijk wat grappige effecten in de voorstelling zitten is het geheel toch net wat te obligaat. Het is vermakelijk maar nergens echt goed en ondanks een aantal grappige wendingen komt de voorstelling voor mij niet uit boven de middenmaat.

drie reacties

Simone

Jammer…volgende voorstelling beter! l-)

Simone - 20-07-’05 19:53
Puur Kaat

Dus het was geen bevredigend avondje?

Puur Kaat (URL) - 20-07-’05 23:37
Mieke

Jawel hoor, we hebben drie voorstellingen gezien dinsdagavond waarvan dit er maar eentje was. De laatste voorstelling die avond – Mondo Leone – maakte alles helemaal goed.

Mieke - 20-07-’05 23:44


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.