Op zoek naar een avontuurlijke baan?

09 10 05 - 11:52


Dan is dit een buitenkansje voor je. Al-Qaeda plaatste namelijk een vacature op het internet voor mensen die kunnen helpen met het produceren van online verklaringen en videomontages. Als webdesigner heb je wellicht een streepje voor omdat de sites van Al-Qaeda regelmatig door providers worden afgesloten dus moeten er om de haverklap nieuwe gemaakt worden. Het enige probleem bij deze baan is nog dat het niet helemaal duidelijk is hoe je moet solliciteren en aan wie je je brief moet richten. Wel is duidelijk wie je nieuwe baas is, kijk maar op de foto.
Reuters meldde het nieuws en had het zelfs weer van de website van Asharq al-Awsat. Dat veel verkeer van Al-Qaeda via het internet plaats vindt is niet nieuw. Maar vacatures plaats via dat medium volgens mij wel. Misschien heeft onze Prinses Irene toch gelijk dat het tijd wordt voor een verstandig gesprek tussen de mondiale organisaties (zie De Volkskrant - Het Vervolg van gisteren).

vier reacties

petra

Ik ga zeker solliciteren! Kan ik gelijk dat geprek beginnen, of zou dat niet kunnen als vrouwelijke niet-moslim?

petra (E-mail ) (URL) - 09-10-’05 12:56
Mieke

Tja, mogelijk is er een profiel waar jij niet helemaal in past (als vrouw en niet-moslim) maar niet geschoten is altijd mis (omdat even in stijl te blijven). (h)

Mieke - 09-10-’05 13:10
Leibele

Ik vind dat Aart Jan de Geus daar iets mee zou moeten doen.Een uitstekende mogelijkheid om ex-WAOers mee aan het werk te krijgen.

Leibele (URL) - 09-10-’05 13:14
Gelkinghe

Het was de laatste tijd inderdaad wat stilletjes rond Bin Laden. Zie:
http://www.middle-east-online.com/englis..

Gelkinghe (E-mail ) (URL) - 09-10-’05 13:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.