Bootcamp

06 04 06 - 00:11Sinds Apple de 'Intel-Macs' introduceerde werd er al gespeculeerd over de vraag of het nu mogelijk zou zijn Windows te draaien op deze computers. Het antwoord is ja en je kunt op de Mac site Bootcamp downloaden om dat voor elkaar te krijgen. Deze software loopt vooruit op de volgende systeemversie van Mac OS X, Leopard, waarin deze functionaliteit ingebouwd zal zijn. Als met deze software je Mac opstart kun je kiezen welk systeem je wilt: Mac OS X fo Windows. Voor Applegebruikers betekent dat dat ze nu ook de software kunnen gaan gebruiken die tot nu toe alleen op Windows werkte (en waarschijnlijk ook met dezelfde virusrisico's) en voor de Windowsgebruiker vervalt helemaal ieder argument om nog een eenvoudige windows PC te kopen. Want waarom zou je in een Lada gaan rijden als je voor een paar centen meer in een prachtige limousine over de wegen kunt zoeven. En heb je ooit wel eens een Windows-computer gezien die ook Mac OS X kan draaien?

zeven reacties

Petra

En toch… Elke keer als ik achter een Apple zit raak ik volkomen de weg kwijt. En huisgenoot (die van de apple dus) maar lachen.

Petra (URL) - 06-04-’06 07:35
brigitte

Once you go mac, you’ll never go back!

brigitte (E-mail ) (URL) - 06-04-’06 08:43
Chantal

Concurrentie voor Bill Gates….. dat is goed voor zaken…..

Chantal (E-mail ) (URL) - 06-04-’06 12:22
ferrie

hey brigitte, you know it :)
overigens kan ik me niet voorstellen welke programma’s op een mac zouden moeten draaien. voor elke toepassing is een alternatief, vaak beter en betrouwbaarder dan alle winsoftplop bij elkaar.
komt u maarrrrrr

ferrie (E-mail ) (URL) - 06-04-’06 18:34
V@nM@n

Het prijsverschil is toch wel erg groot tussen een PC en een MAC….

V@nM@n (URL) - 06-04-’06 19:57
Mieke

@ VanMan: Maar de prijs/kwaliteitsverhouding is veel beter voor Mac dan voor Windows.

Mieke - 06-04-’06 21:12
Leibele

Mijn appeltje voor de dorst gebruik ik liever voor iets waardevols.En een pc of apple zijn dat niet.

Leibele (URL) - 09-04-’06 00:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.