Jazz aan 't IJ

09 04 06 - 09:52 Gebruikte Tags:

Vrijdagavond bezochten we het concert van zangeres Fay Claassen en saxofonist Yuri Honing met het Metropole Orkest in het Muziekgebouw aan 't IJ. Het werd een afwisselend en onderhoudend muzikaal avondje met deze twee klasse muzikanten. Het Metropole Orkest is trouwens ook een klasse apart, niet alleen door hun repertoir maar ook doordat ze zowel heel intiem als uitbundig kunnen spelen. Met name dat eerste is voor een groot orkest een knappe prestatie. Hoogtepunt van de avond was de CD-presentatie van Yuri Honing (hierboven op de foto met links van zich Fay Claassen, klik voor vergroting). Lees meer...

drie reacties

Leibele

Toch heb ik liever schepen op het Ij.Als rasechte Amsterdammer kan ik maar niet wennen aan de gedaanteverandering van het Ij.De stad is totaal “verkracht”.

Leibele (URL) - 09-04-’06 13:25
Chantal

Je bent echt een heuse jazz-fan, ik kan me er nog altijd niet echt in vinden…..

Chantal (E-mail ) (URL) - 10-04-’06 12:56
Mieke

@ Chantal: ik vind ook niet alles even mooi hoor. Ik ben niet zo’n fan van dat gepiel en dat hele experimentele. Maar dit is heel anders, zeker met zo’n groot orkest en het zijn twee hele goede muzikanten!

Mieke - 10-04-’06 13:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.