Hot Lunch

14 05 06 - 11:16

Gisterenmiddag woonden we de voorstelling Hot Lunch bij, de afsluitende musical van de podiumkursus waar Amanda al twee jaar op zit. Ze krijgen daar iedere zaterdag les in drie disciplines: zang, dans en toneel en mogen aan het eind van het jaar hun kunsten laten zien. Vorig jaar deden ze dat met een Contest (die Amanda en haar vriendin Nicole toen wonnen) en dit jaar was het een musical.
De musical had als thema jonge mensen die voor een toekomst in het theater kiezen en was losjes gebaseerd op het beroemde verhaal van Fame. Er waren drie groepen geformeerd voor ieder van de disciplines die elk onder leiding van een docent een stukje speelden van het verhaal. De vierde docent, die van Nederlands, werd gespeeld door Amanda die voor de gelegenheid in een zwarte rok en wit vestje was gekleed (zie middelste foto waar ze links op zit).
Doordat steeds een stukje van het verhaal door een andere groep werd gespeeld was het zeer afwisselend. Ook het licht deed mee door steeds een ander deel van het toneel te belichten (vanuit fotografenperspectief bezien met zeer zuinig gedoseerd licht).
Ik vond dat de jongens en meisjes het heel goed deden. Het was een wervelende voorstelling met veel vaart en we hebben ons niet verveeld. Ook Amanda had veel bijgeleerd en met name in haar dans kon je dat heel goed zien. Hans was dan ook apetrots op zijn dochter. De foto's hierboven laten een paar stukjes zien en je kunt natuurlijk zoals gewoonlijk klikken om ze te vergroten. Hans heeft er nog veel meer maar heeft even geen tijd om ze uit te zoeken.

vijf reacties

brigitte

Goh wat ontzettend leuk zeg! Wat zal Hans trots zijn op zijn dochter.

brigitte (E-mail ) (URL) - 14-05-’06 13:21
Amanda

FAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE De avond voorstelling vond ik nog veel leuker toen was het ook nog uit verkocht en we mogen volgende week zaterdag nog een keer met de open dag !!!!!! :-D

Amanda (URL) - 14-05-’06 13:49
V@nM@n

Knap hoor Amanda. En Hans mag best een beetje trots zijn op z’n dochter.

V@nM@n (URL) - 14-05-’06 16:19
Renesmurf

Zo, dat is even een vette pluim, en vast en zeker verdiend!

Renesmurf (URL) - 14-05-’06 16:48
Petra

Zooo, om heel trots op te zijn!

Petra (URL) - 15-05-’06 08:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.