De goede mens van Sezuan

16 07 06 - 12:05





Vrijdag ging ik met vriend Paolo voor Cultuurpodium.nl naar de première van De goede mens van Sezuan, de productie van 2006 in het openluchttheater van het Amsterdamse Bos. Zoals altijd was er weer wat bijzonders van gemaakt en was het genieten geblazen. Aankleding en effecten hadden daarbij zeker een belangrijke rol maar ook de vertaling en bewerking van dit stuk van Bertold Brecht waren heel up to date.
Het is heel belangrijk dat dit soort theater kan blijven maar de toekomst van het Bostheater staat op het spel. Door het slechte vorige seizoen hebben ze een enorme strop opgelopen dus wordt er nu voor de (voorheen gratis) voorstellingen een bijdrage gevraagd in de hoge hoed van de acteurs. Die werd graag gegeven afgelopen vrijdag.
Ga dus naar die voorstelling, je zult er geen spijt van krijgen. Lees binnenkort de recensie op Cultuurpodium.nl en de informatie op de site van het Bostheater. Hier vind je een selectie van de foto's waarvan hierboven een mozaiek te zien is (klik voor vergroting).

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.