Wereldkampioen bij de springruiters!

31 08 06 - 23:00

Nederland is in Duitsland (of all places) wereldkampioen geworden bij de Wereldruiterspelen voor springruiters. Dat is de eerste keer in de geschiedenis en de Oranje ruiters gingen als een speer. Ik heb op de TV de laatste rit gekeken van het jonge talent Gerco Schröder (bijnaam Ronaldinho) die er een foutloos rondje van maakte terwijl het hele hippisch stadion in Aken (samen met mij achter de TV) de adem inhield. Daarmee was het goud binnen en zowel eeuwige concurrent Duitsland als Amerika verslagen.
Eerder deze week haalde Anky van Grunsven als een gouden medaille binnen bij de individuele dressuur terwijl het team zilver haalde. Het ziet er uit dat wij de beste zijn in de ruitersport op dit moment. Hoezeeeeeee!

twee reacties

Alice

En dat terwijl ze zwanger was nog wel….we zijn trots hier in Brabant!

Alice (URL) - 02-09-’06 21:07
Mieke

En dan als klap op de vuurpijl ex-Nederlander Jos Lansink die goud wint in het individuele klassement.

Mieke - 03-09-’06 22:19


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.