De wonderlijke impact van YouTube

18 10 06 - 19:24

Het is toch wonderlijk dat mensen via media zoals YouTube soms dingen vertellen aan de anonieme wereld die ze in al de jaren van hun leven nog niet konden vertellen aan hun dierbaren. Zo zag in afgelopen week dit filmpje van de weduwe van Martin waarin ze vertelt dat Martin een paar dagen geleden overleden is en wat YouTube voor hem heeft betekent in de laatste fase van zijn leven. Kijk hier voor meer video's van Martin.
Het is een wonderlijk fenomeen dat volgens mij is begonnen met Peter met zijn - ondertussen immens populaire - stream: Telling it all. Ik geloof echt dat dit soort media isolement kunnen opheffen voor sommige mensen. Wat denk jij?

drie reacties

SmaRts

We leven in een bijzondere tijd. Internet maakt de wereld een stuk kleiner, geweldig dat steeds meer oudere mensen dat ook ontdekken.

SmaRts (E-mail ) (URL) - 18-10-’06 19:49
V@nM@n

Ik denk dat we straks geen radio of TV meer hebben maar alleen een PC met groot beeldscherm waar we alles mee kunnen doen. Dus ook op deze wijze kunnen kommuniceren met de buitenwereld.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 18-10-’06 21:01
brigitte

Maar ondertussen zitten we steeds meer thuis en zijn minder onder elkaar. Minder met vrienden gezellig met een glaasje wat bomen over dingen. ik mis dat wel.

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-10-’06 21:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.