Aziatische tapas bij Leen

08 01 07 - 14:11 Gebruikte Tags:

Leen

Van de week gegeten bij een nieuw Utrechts restaurantje: Leen. Het grootste gedeelte van de kaart is Aziatisch maar wel uit alle hoeken van dat continent. Idiaanse Saag Paneer en Japanse Sushi naast Vietnamese salades. Het voordeel is dat je er allemaal verschillende hapjes kunt bestellen, net waar je zelf zin in hebt. De Vietnamese tonijnsalade was overheerlijk en ga ik zeker ook thuis een keertje maken (sla, shi-takes, rauwe tonijn, glasnoedels en dressing met vissaus).
Het ziet er mooi uit met blauw verlichte bar en een heerlijke loungeruimte maar voor de wat oudere bezoeker is het nagenoeg onmogelijk om het menu te lezen vanwege de kleuren (blauw met zwarte opdruk) en het zeer spaarzame licht. Maar een kniesoor die daarop let gezien lekker eten voor een redelijke prijs.

vier reacties

wies

in de zomer hebben ze ook een geweldig terras.

wies (URL) - 08-01-’07 15:11
brigitte

Klinkt goed en ziet er ook goed uit. Lijkt me lekker om eens te proberen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-01-’07 15:42
Petra

Wat jammer dat Utrecht zo ver weg is.

Petra (URL) - 08-01-’07 16:56
V@nM@n

En een hele mooie website ook. Als het restaurant ook zo is…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 08-01-’07 22:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.