Dat is nog eens dankbaar duimen!

14 06 07 - 17:16

Bart is geslaagd voor zijn VWO examen!!!

Ik heb hier enige tijd geleden een oproep gedaan om te duimen voor Bart die examen moest doen. Ik duimde mijn duimen blauw zelfs tot vandaag. Ik liet zelfs een brief aan hem schrijven door een dichter in Le Souk de La Parole op Festival aan de Werf om hem sterkte en succes te wensen. Maar mijn bijdrage is nog maar klein vergeleken met die van Bart's ouders en broer die op dagelijkse basis de ondersteuning en verzorging voor hun rekening namen. En Bart zelf heeft natuurlijk het meeste gedaan om zijn VWO examen te halen.
Bart en zijn gezinsleden sprongen minstens vier gaten in de lucht toen hij hoorde dat hij geslaagd was. En ik sprong aan de andere kant van de telefoon ook op van blijdschap. Eén minpuntje: ze hebben geen vlaggestok om zijn rugzak aan op te hangen samen met de vlag dus daarom maar dit plaatje dat ik op het internet vond (klik voor vergroting).
Proficiat Bart, fantastisch gedaan!

drie reacties

V@nM@n

Proficiat Bart, en nu de bloemetjes buiten zetten….

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 14-06-’07 20:54
brigitte

Ja proficiat. Erik is ook geslaagd. Weer een zorg minder en hier dus ook feest in huis.

brigitte (E-mail ) (URL) - 14-06-’07 21:37
Mieke

Brigitte: jullie ook gefeliciteerd en dan vooral Eric natuurlijk. VanMan: dat kun je gerust aan Bart overlaten hoor!

Mieke - 14-06-’07 23:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.