De tamiflu wordt duur betaald!

Vrij naar Heijermans

24 07 09 - 00:21 Gebruikte Tags: , ,

TamifluVandaag een heel aantal meldingen over de Mexicaanse griep in Nederland: op de vierdaagse en bij een studentenvereniging in Utrecht. Juist in de vakantietijd met al die mobiele mensen is het een perfecte gelegenheid voor die ziekte om zich overal uit te breiden.

Ik heb Tamiflu in de ijskast liggen. Preventief, dat vond ik verstandig. Wat ik wel gek vind ik dat dit middel niet wordt vergoed door de verzekering. Ook niet op recept. Twee kuren van 10 pillen kostten bij elkaar iets van 40 euro. Maar tot mijn verbazing zie ik net een advertentie bij de Dokter Online waar diezelfde pillen maar liefst 80 euro kosten per 10 stuks. 

Wil je gezond blijven en een eventueel griep preventief of curatief adequaat behandelen dan moet je dokken. De tamiflu wordt duur betaald (vrij naar Herman Heijermans)!.

drie reacties

Me!

Ik denk dat enkele mensen hier zeer rijk van worden. Ofwel profiteren van de gelegenheid.

Me! (E-mail ) (URL) - 24-07-’09 13:01
Peter

Mieke,
Neem ze aub niet in. Wat is de houdbaarheid datum? De farmaceutische industrie lacht zich dubbel. Een vaccin dat gemaakt is voordat Ć¼berhaupt bekend werd dat er een Mexicaanse griep was kan en zal nooit werken!!
Bij mij komt die troep er nooit in. Letten op je vitamine D (de zon op je huid) en C is veel beter.

Peter (E-mail ) - 29-07-’09 23:35
Mieke

@Peter Ik zit nog een jaar binnen de houdbaarheidsdatum van de pillen hoor. En Tamiflu bestond al even als middel tegen sommige heftige griepsoorten zoals de vogelgriep.
Ik hoop dat jouw vitamines D en C voldoende zijn om de pandemie te pareren (mooie alliteratie).

Mieke - 02-08-’09 10:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.