Concurrentie voor perenijsjes

Smoothies rukken op

22 08 09 - 13:13 Gebruikte Tags: ,

IJsjesIn de winter taal ik er niet naar maar in de zomer heb ik ze eigenlijk altijd in huis, de perenijsjes van Festini. Heel af en toe, als ik ze vergeten ben bij de wekelijkse boodschappen te kopen, neem ik ze wel eens van de Aldi. Die zijn minder lekker maar goed, beter één perenijsje dan geen perenijsje. Maar nu is er concurrentie voor de perenijsjes, althans in huize Miwian. De smoothies - eveneens verkrijgbaar bij de Aldi rukken op.  

Ik proefde ze het eerste bij vriend P, die net als ik een liefhebber is van mango, bosbessen, bramen en frambozen. Het zijn sorbetijsjes van het formaat van een Magnum mini en ze smaken echt heerlijk. Bovendien zijn ze niet zo groot en dat vind ik persoonlijk een groot voordeel. 

De strijd is nog niet beslist want beide ijsjes liggen nu in de vriezer maar ik hou jullie op de hoogte.

Eén reactie

Me!

Ik eet heel zelden ijs, maar ik maak iedere ochtend een smoothie van vers fruit voor mijn vrouw en mij.

Me! (URL) - 22-08-’09 20:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.