Prinsengrachtconcert 2009

Danielle de Niese en Amsterdam houden van elkaar

24 08 09 - 21:42 Gebruikte Tags: ,

Danielle de Niese met de Amsterdamse vlagSamen met Rosalie toog ik afgelopen zaterdag naar Amsterdam om er het Prinsengrachtconcert 2009 bij te wonen. Omdat we voor CultuurpodiumOnline aandachtl aan het concert zullen besteden hadden we persaccreditatie en mochten we het concert volgen vanaf de kade voor het chique Pullitzer Hotel.

Hoofdgast was de sopraan Danielle de Niese die zich op sprankelende wijze van haar taak kweet. Wat een geweldige zangeres en wat een performance! Dat Amsterdam net zo enthousiast was over haar als zij over Amsterdam moge blijken uit het feit dat ze een Amsterdamse vlag aangereikt kreeg van één der toeschouwers waarmee ze het slotlied 'Aan de Amsterdamse Grachten' nog wat extra kracht bij zette.

Eén reactie

Rosalie

Mieke, de foto’s zijn geweldig! Ik heb net even op flickr gekeken. Die jurk kleurt echt fantastisch en zij heeft natuurlijk een geweldige uitstraling.

Het was tof! :)

Rosalie (URL) - 25-08-’09 14:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.