Bootcamp, wie had dat ooit gedacht

een nieuwe horizon

05 02 14 - 16:51

Wie had ooit gedacht dat ik nog eens een keer zou deelnemen aan een bootcamp? Ik niet in ieder geval. Als je mij dat een jaartje of twee geleden verteld zou hebben, dan zou ik zekerweten naar naar voorhoofd hebben gewezen. Toch doe ik er tegenwoordig aan mee en sterker nog, ik help zelfs mee om het voor anderen tot een succes te maken en deelnemers de oefeningen uit te leggen.

Ik moet zeggen dat het heerlijk is, zeker als het weer een beetje meezit en het zonnetje schijnt (ook al is het koud). Toch weet ik uit ervaring van het hardlopen dat het ook met regen - vooral achteraf - super voelt om buiten te sporten. Wel zorgen voor droge kleren zodra je ophoudt en een handdoek of deken om lekker in te duiken in de auto op de terugweg (ja, dat dan weer wel).

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.