Utrechtse kabouter verovert de stad

22 05 07 - 14:44

Utrechtse kabouter

Ontelbaar veel kabouters all over the place te beginnen in Utrecht, dat moet zo ongeveer de droom zijn van degene die het gestilleerde kaboutertje overal in Utrecht achterlaat. Ik had hem nog nooit gezien, althans dat dacht ik, maar toen het ventje mij werd voorgetekend door C. herkende ik het beeld wel. C. heeft zich er de laatste tijd een beetje in verdiept en is op kabouterjacht gegaan. Het resultaat van zijn werk is te zien op deze weblog die hij sinds deze week onderhoudt. Ik weet zeker dat hij graag wil weten waar nog meer de Utrechtse kabouter zijn sporen heeft achtergelaten dus als je een locatie of een foto MET locatie voor hem hebt dan is hij vast blij als je hem een mailtje stuurt.

zes reacties

V@nM@n

Best wel grappig om dat allemaal bij elkaar te zien…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 22-05-’07 20:39
Leibele

Die Utrechtse kabouter probeert aan de lopende band mijn e-mailadres te jatten.En dat wil ik niet.Geef mij dan maar Roel, de Amsterdamse kabouter.

Leibele (E-mail ) (URL) - 23-05-’07 08:42
kevin

Die kabouter is echt vet.. je komt hem overal tegen zelfs in houten (reed er met de trein voorbij) ik wilde samen met een vriend ook eens de kabouters vast leggen op foto.

kevin (E-mail ) - 08-06-’07 23:03
Toxic,

Ik vind die kabouter echt geweldig, ik was laatst echt helemaal trots toen ik er een paar op onzehalfpipes vond!
de grote kabouter pwned!

Toxic, - 05-03-’08 09:36
zemma

Kk dope
Staat ook in Irenetunnel, delft

zemma - 22-06-’08 21:32
lol

lol

lol (E-mail ) - 19-10-’12 11:12


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.