De tijd zal het leren...

29 06 04 - 00:39

Een leuke hobby: googelen op je eigen naam. We hebben het gisterenavond weer even gedaan. Ik weet al een tijdje - door dat googelen - dat ik een naamgenoot heb. Als ik googel op mijn eigen naam dat kom ik mezelf tegen als roeister en leidster van een jeugdteam. Nou, wees gerust, dat ben ik niet. Ik kom mezelf ook een paar keer tegen in hoedanigheden die ik wel ken zoals Avatarmaster of lid van de Opleidingscommissie Nederlands Recht.

Gisterenavond had ik bezoek en we zochten op de naam van Bogusia Bretznajder (ik hoop dat ik dit goed schrijf) in Google. Mijn stelling was dat het een kwestie van tijd zou zijn voordat deze naam op Google te vinden zou zijn. Een dag of drie maximaal denk ik dat het duurt en dan heb je een hit als je die naam zoekt via Google. De tijd zal leren of ik gelijk heb of niet.

zeven reacties

Rick Hoen

Hoe kom je zo op die naam dan?

Rick Hoen (E-mail ) (URL) - 29-06-’04 13:01
Bogusia

Helaas, Mieke, heb je mijn naam niet helemaal correct gespeld: ik heet Bogusia Bretsznajder en niet Bretznajder. Overigens was het heel gezellig en nog bedankt voor die mooie rooie sjaal.

Bogusia (E-mail ) - 29-06-’04 13:20
Mieke

Maar het feit dat jij Bretsznajder heet staat aan de waarheid van mijn stelling niet in de weg. En ja, het was heel gezellig :-)

Mieke (E-mail ) (URL) - 29-06-’04 15:03
Mieke

En Rick: het is een vriendin van mij die zo heet.

Mieke (E-mail ) (URL) - 29-06-’04 15:04
sab

door te googlen op mijn eigen naam kwam ik er ooit achter dat ik de gelukkige winnaar was in een internet prijsvraag
daarnaast blijken mijn verwanten veelal te vertoeven op hoge scholen en universiteiten met proefschriften en hoogleraarschappen. dus ik bevind mij in goed gezelschap :)

sab - 29-06-’04 15:55
Mieke

Kijk, dan levert het nog eens wat op.

Mieke (E-mail ) (URL) - 29-06-’04 16:17
Mieke

Google nou maar eens op je naam Bogusia, dan zul je zien dat je er in staat. Zowel verkeerd gespeld (door mij) als goed gespeld (door jezelf). :-D

Mieke (E-mail ) (URL) - 02-07-’04 01:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.