Vaste huurders eerst?

29 06 04 - 00:38

Ik dacht er eens even vroeg bij te zijn en nu al een accommodatie te reserveren voor Oerol 2005 dat - als het doorgaat- gehouden wordt van 10 t/m 19 juni volgend jaar. Ik dacht aan een 6 of 8-persoons accommodatie ergens midden op het eiland met het idee dat er voor het gebruik van de overige bedden genoeg belangstellenden te vinden zijn die een aantal dagen met ons daar willen doorbrengen. Naar de website dus van de VVV Terschelling. Daar zag ik wel een paar huizen die mij wat leken in Midsland en Landerum die een mooie uitvalsbasis zijn voor alle activiteiten. Ik pakte de telefoon en ging bellen om tot de ontdekking te komen dat het vrijwel onmogelijk is om nu al wat te huren. Of het is al verhuurd of het wordt nog niet verhuurd omdat eerst de vaste huurders de kans krijgen om weer te huren en vanaf half oktober pas de rest van de mensheid. En je wordt natuurlijk nooit vaste huurder omdat je er niet tussen komt in zoâ??n week als Oerol. We moeten dus waarschijnlijk nog een keer onze toevlucht nemen tot een chalet, een Finse bungalow of een villa bungalow in zoâ??n park. Maar dan hopelijk iets minder plastic dan ons onderkomen van afgelopen keer (daar was zelfs de douche met plastic bekleed). Afijn, ik ga zo half oktober maar eens terugbellen en wie weet, is er nog een vaste huurder die een keertje overslaat.

twee reacties

sab

zolang mijn kussen en bed niet van plastic zijn wil ik ook graag een slaapplaats reserveren :)))

sab (URL) - 29-06-’04 23:07
Mieke

Tja, in dit stadium kan ik zoals je begrijpt niets garanderen. Ik heb ook wel eens meegemaakt dat ze in vakantiehuisjes van die plastic ondermatjes op de matrassen hadden liggen tegen grote matrasvervuilers onder de gasten. Ik hou je evenwel op de hoogte van mijn wetenswaardigheden en vorderingen op dit gebied.

Mieke (E-mail ) (URL) - 29-06-’04 23:50


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.