Twee zonnige ontbijtjes

08 07 04 - 17:11

Ik had het een paar dagen geleden al als linkdump gepost maar Van der Valk heeft een internetaktie. Vandaag lagen er twee (jawel) enveloppen in de bus met ontbijtvouchers en dagkaarten om te werken op de Hotspots van KPN. Het ontbijt geldt maar tot 1 augustus 2004 maar de dagkaarten voor KPN zijn volgens mij onbeperkt geldig. Ik zit dus binnenkort prinsheerlijk op een terras bij Van der Valk (liefst in het zonnetje) te ontbijten. Die dagkaarten bewaar ik voor een later moment, als ik een keer een bespreking heb ik zo'n VdV waarbij mijn Powerbookje mee moet. Mmm, ik vraag me af of ik er nog een paar zal aanvragen...

twee reacties

sab

Je mag ook in Haarlem komen ontbijten zie ik. Zeg je het even wanneer je komt, dan kom ik ook effies langs (heb ik een mooie reden om heel vroeg een paar baantjes in het nabij gelegen zwembad te trekken)

sab (URL) - 09-07-’04 08:04
Mieke

Ja leuk he, ik kan overal in Nederland ontbijten. Maar eerst moet dan het zonnetje schijnen en dan….. Als het in Haarlem wordt dan bel ik je zodat jij meteen je badpak kun gaan zoeken.

Mieke (E-mail ) (URL) - 09-07-’04 12:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.