Blauw haar?

12 07 04 - 14:26

Ik ben naar de kapper geweest vanmorgen en daar gebeurt altijd iets wonderlijks met mijn haar. Het zit eigenlijk altijd raar als ik er vandaag kom maar maar dat is iets dat door veel mensen herkend zal worden. Dat is gewoon een kwestie van wachten tot de volgende dag, lekker even met je eigen shampoo wassen en dan is alles weer bij het oude alleen dan een stukje korter. Het rare dat de laatste drie keer met mijn haar is gebeurd zit hem in de kleur. Ik laat mijn haar altijd verven, blond, een paar tinten lichter dan mijn eigen kleur. Nou hou ik helemaal niet van dat gele blond dus ik heb altijd, wat de kapper noemt, een askleur. De laatste drie keer dat ik het liet verven komt mijn haar uit die verfbehandeling blauw te voorschijn. Dat is natuurlijk helemaal niet goed als je blond moet worden. Gelukkig heb ik een adequate kapper die er dan in een handomdraai met blondeerpoeder weer blond van weet te maken maar het blijft vreemd. Ik verf mijn haar al een jaar of 10 en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Nou is de kapsalon overgeschakeld op een ander merk verf, misschien is dat het. Of ik word de laatste tijd grijs, dat kan ook de oorzaak zijn. We hebben nu afgesproken- de kapper en ik - dat we de volgende keer toch maar weer een iets ander kleurtje zullen proberen want het moet toch ook in één keer goed kunnen gaan.

zeven reacties

V@nM@n

Super toch zo’n kleur. Dat zou ik wel eens willen zien.(angel)

V@nM@n (URL) - 12-07-’04 20:33
Mieke

Voor eventjes is het wel leuk maar niet als je eigenlijk een andere kleur had bedoeld :-(

Mieke (E-mail ) (URL) - 12-07-’04 20:51
sab

oh hemel ik ga je morgen straal voorbij lopen, of heb ik nu gewoon een hippe mams :)

sab (URL) - 12-07-’04 22:42
Chantal

Ben je bij Martin geweest? ;-)

Chantal (URL) - 12-07-’04 23:06
Mieke

Nee Chantal, bij Rob ;-)

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 10:01
Rick Hoen

gheghe, lijkt me best leuk, Punk-mieke :-p

Rick Hoen (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 18:47
Mieke

Ja, dat zou een heel nieuw imago zijn LOL.

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 23:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.