Het vertrek

12 07 04 - 09:20Hans en de twee meiden zijn op pad. Ze hebben eten voor een week mee, veel chips en spelletjes en zijn op zo?n beetje alles voorbereid denk ik. De auto zit echt tot de nok toe volgepakt met extra dekens, regenkleding, paraplu?s en laarzen. Nou maar hopen dat ze dat allemaal niet nodig zullen hebben. Volgens mij wordt het heel erg gezellig met die drie.

Update: Hans belde net dat ze onderweg waren met de huifkar na een instructie van het verhuurbedrijf over goede behandeling van paard en wagen. Zijn dochter zat op de bok en zij mende het paard deskundig, vertelde hij. Op de achtergrond kon ik de vertrouwde geluiden van een dravend paard op de straatstenen goed horen.

zes reacties

supernena

Mocht je niet mee?

supernena (URL) - 12-07-’04 12:04
Mieke

Dat is eigenlijk nooit aan de orde geweest om twee redenen: ik moet hard studeren voor mijn tentamen donderdag en Hans wilde graag iets leuks gaan doen met zijn dochter.

Mieke (E-mail ) (URL) - 12-07-’04 13:47
supernena

Succes met het leren en het tentamen dan maar… En geniet lekker van de rust in huis!

supernena (URL) - 13-07-’04 10:03
Mieke

Thanx. En ja, de rust vind ik heerlijk!

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 10:14
Rick Hoen

Succes Mieke! En zoveel rustiger zal het thuis nu toch niet zijn? Hans lijkt me nu niet echt zo’n druktemaker toch? :-p

Rick Hoen (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 18:45
Mieke

Dat is waar Rick maar toch vind ik het heerlijk om alle tijd aan mezelf te hebben en eens even wat bij te lezen of lekker met een DVD vroeg naar bed te gaan. En dat doe ik toch gemakkelijker als ik alleen thuis ben.

Mieke (E-mail ) (URL) - 14-07-’04 00:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.