Een nieuwe uitdaging (XL)

13 07 04 - 12:44Ik heb een vlieger gekocht met de aansprekende naam: New Challenger XL. Hij is geschikt voor een windbereik van 2 tot 6 beaufort en heeft een spanwijdte van twee meter. Het is een zg freestylevlieger die zeer geschikt is voor beginners, een prettige all-roundvlieger wordt hij door de verkoper genoemd.
Ik ben op vliegergebied een absolute beginner. Ik heb het nog nooit van mijn leven gedaan maar ik heb altijd met bewondering gekeken naar die prachtige vliegers die je tegenwoordig overal ziet. Ook op Bali waar ik een paar jaar geleden was heb ik mijn ogen uitgekeken. Het is daar echt een bezigheid waar de hele bevolking zich fanatiek mee bezig houdt en je kunt er ook de meest fantastische vliegers kopen. Ik heb nog een paar mooie adelaarvliegers meegenomen voor mijn neven. Kijk voor mooie plaatjes van het kitefestival op Bali eens op deze site.
Maar ik ga dus binnenkort als het een beetje lekker weer is in ieder geval een dagje naar zee om te vliegeren. Lijkt me heerlijk om bij niet te harde wind mijn New Challenger eens uit te proberen. Wie weet, wordt het nog wel echt een passie.

vijf reacties

LadyBass

Mmmm, vliegeren is inderdaad zo’n droomhobby. Het ziet er zo mooi uit en je bent lekker buiten. Ben je in een speciale vliegerwinkel geweest?

LadyBass (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 17:55
Mieke

Nee LadyBass, ik heb advies ingewonnen en uiteindelijk een vlieger gekocht via het internet. Ik kon hier in de buurt niet echt een vliegerwinkel vinden. Die zitten volgens mij vooraal aan de kust.

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 22:14
Mieke

O ja en ik Egmond kun je ook mooi vliegeren en daar verkopen ze ook vliegers ;-)

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 22:15
sab

ps. op ideeen gebracht door mijn weblog van een paar weken terug toevallig (cow)

sab (URL) - 13-07-’04 22:24
Mieke

Nou, ik moet toegeven dat dat wel meespeelde en daardoor een sluimerend ID ontwaakte.:-p

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 23:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.