Vaarwel Pablo

17 07 04 - 22:11

Wat doe je als je als je tijdens je huifkarvakantie verliefd bent geworden op je paard, met de tot de verbeelding sprekende naam Pablo? Je trouwe viervoeter die je iedere dag weer naar het volgende logeeradres heeft gebracht. Die je iedere dag borstelde, eten gaf, in- en uitspande? Waarbij je troost kunt vinden als je even verdrietig bent.

Tja dan valt het niet mee om afscheid te nemen en hem weer achter te laten bij de rechtmatige eigenaar. Je doet moeite om dat traantje tegen te houden maar dat valt niet mee. Je wilt hem nog een keer verwennen met wat appeltjes of iets anders. Je wilt, behalve een foto, nog een aandenken aan hem mee naar huis nemen. Een haar uit zijn ruwe fjordenmanen dan maar. Pablo bedankt voor alles, ik zal nog wel van je dromen...
Mij is het inmiddels wel duidelijk... meisjes hebben iets moois met paarden.

drie reacties

Mieke

Ons paard indertijd heette Oswin en was ook erg lief. Gek he, al die paarden zien er hetzelfde uit maar toch herken je die van jou gemakkelijk tussen al die andere. Wij hebben ook nog met mooi weer naast het paard liggen zonnen in de wei. Het valt dan na een week niet mee om afscheid te nemen.

Mieke (URL) - 17-07-’04 22:46
Davis

Hobbel paard.
Volgens mij leef je enorm mee met je dochter.
Pink.

Davis (E-mail ) (URL) - 18-07-’04 04:05
hans

Ja Davis, daar moet je niet te licht over denken wat meisjes hebben met paarden. :-)

hans (E-mail ) (URL) - 18-07-’04 08:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.