Schilderij in wording

20 07 04 - 08:46

Bij Mijnkopthee zag ik een interessante link voor mensen die geïnteresseerd zijn in schilderkunst (zoals wij). Het is een site van Quent Cordair Fine Art die een afdeling heeft met de naam de Artist?s Studio. Hier wordt in 19 stappen de wording van het olieverfschilderij By the fire van Bryan Larsen in beeld gebracht toegelicht door de schilder zelf. Ik heb er even in zitten lezen en het is echt heel leuk en inspirerend om te volgen wat er allemaal gebeurt in het proces om tot het uiteindelijke schilderij te komen. Ook bijzonder is dat lezers vragen kunnen stellen aan schilder en galerie. Overigens zag ik dat er weinig meer respons komt dan het obligate ?I love your work? of woorden van gelijke strekking. Maar het interactieve karakter van de site is potentieel heel interessant. Zo konden de bezoekers aangeven of ze eventueel geïnteresseerd waren om het schilderij aan te schaffen.

Op de site nog twee andere wordingsgeschiedenissen: The Thought of Love's Return van Ron Sanders en Born With Wings van Bryan Larsen.

twee reacties

brigitte

Ik zal de vader van Peter hier eens op attenderen, hij zal het wel leuk vinden

brigitte (E-mail ) (URL) - 20-07-’04 16:10
Mieke

Geef hem de URL van onze weblog Brigitte, dan kan hij eens vaker komen kijken!

Mieke (URL) - 20-07-’04 17:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.