Verwarring rond terreurdreiging

20 07 04 - 12:08

Gisterenavond zag ik op het journaal Minister Remkes van Binnenlandse Zaken. Hij werd aangesproken over het feit dat hij verwarring zaaide over een vermeende terreurbrief die van Al Qa'ida afkomstig zou zijn. Hij erkende voor de camera zonder een spier te vertrekken dat de brief niet bestaat. Op een persconferentie in Brussel gaf hij toelichting: er waren twee brieven in zijn waarneming door elkaar gaan lopen. Maar nu komt het bijzondere: toen een verslaggever hem confronteerde dat er geen tweede brief was maar dat er sprake was van een video-opname, wuifde Remkes dit weg met een gebaar van "wat doet het er nou toe, dat is een detail". De organisatie van het eerste beste festival weet nog beter wat er aan de hand is dan onze Minister van Binnenlandse Zaken zelf. Het is maar te hopen dat het bij Al Qa'ida ook komkommertijd is en dat er geen sprake is van een echte dreiging met zo'n karikatuur van een minister.

drie reacties

Chantal

“Wat is dat?”

“Dat is een brief”

“Ik zie geen brief”

“Nee die bestaat ook niet”

“Oja nu zie ik hem ook!”

(jokerp)

Chantal (E-mail ) (URL) - 20-07-’04 13:17
jan

da’s nou politiek op de vierkante Haagse kilometer

jan (URL) - 20-07-’04 17:06
Tonny

Dat die man uberhaubt nog minister kan en mag zijn. Het liegt maar voor het vaderland weg. Geintjes op TV maken over het koningshuis mag niet van Balkenbende, maar goddorie ongesjeneerd liegen is geen probleem. Opgerot met die twee!

Tonny (E-mail ) (URL) - 20-07-’04 21:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.