Gesponsord plassen

We weten niet beter, als je tijdens een festival of evenement wilt plassen moet je betalen. Niet dat dat een ramp is, maar het is altijd zoâ??n gedoe om het juiste muntje te vinden en te zorgen dat je ongeschonden langs de toiletjuffrouw komt. Het feit dat je voor het plassen betaalt wil nog niet zeggen dat je niet in de rij hoeft te staan of dat je niet geconfronteerd wordt met sterke vervuiling. Tijdens Oerol werd daar nog wel ludiek mee om gegaan je kon daar een 'Plaspartout' kopen voor elf gangen waarbij je slechts voor tien betaalde en er dus ééntje kado kreeg. 'Kado', hoor ik je zeggen, 'is het kado om te mogen plassen?' Ja, dat hangt er van af hoe hoognodig je moet. Dat hebben de marketingmensen bij Glorix waarschijnlijk ook gedacht. Tijdens De Parade waren de toiletten (evenals vorig jaar) gesponsord door Glorix. Een mooiere vorm van sponsoring is nauwelijks denkbaar, want A. Geen vervuilde toiletten meer (dat zou geen goeie reklame zijn) en B. Wonderlijk genoeg geen wachtrijen meer(????). Bovendien een feestelijk entree alsof je een theater binnen gaat. Wie klaagt er nog over de vercommercialisering?

(klik op de foto voor een vergroting)

zes reacties

Nijntje (E-mail ) (URL) - 23-07-’04 13:30

Het is helemaal niet erg om een kleine bijdrage te moeten betalen als je moet plassen, maar dan moeten die toiletten wel degelijk netjes zijn.

hans (E-mail ) (URL) - 23-07-’04 13:41

Ja dat klopt Nijntje, bij gesponsord plassen heeft iedereen voordeel ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-07-’04 22:37

Maar wat is een kleine bijdrage…? Wij moesten vandaag nog in Scheveningen maar liefst ? 0,50 betalen p.p. en als je dan met vijven bent en een beetje langer blijft zodat een enkeling zelfs tweemaal nodig moet voelt dat toch wel erg royaal betaald. De WC’s waren gzd wel mooi schoon zelfs de vloer.

Mieke (URL) - 24-07-’04 00:42

Ik vind het ook veel Brigitte (met zijn vijven) en ik vind dan ook de Glorixsponsoring een fantastisch ID. Ik heb het altijd idioot gevonden als je moet betalen om naar de WC te gaan. Dan heb ik liever dat het eten of het drankje een beetje duurder is en de WC’s gratis en schoon (plus voldoende toiltetpapier).

Tonny (E-mail ) (URL) - 24-07-’04 12:51

Voor ? 0,50 mag je ook wiltplassen in de toiletten, dus over de randen, tegen muren en noem maar op. Ze maken het dan extra schoon! Als met al een meevallertje toch? En nog leuk ook :-)

hans (E-mail ) (URL) - 24-07-’04 14:19

Volgens mij is echt ‘Wild Plassen’ een stuk duurder Tony ;-)

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.