Het leven zonder a

28 07 04 - 15:55

Ik had even een beleving van hoe het zou zijn om te leven zonder a op je toetsenbord. Althans de kleine letter a deed het gisterenavond ineens niet meer, de hoofdletter A deed het wonderlijkerwijs nog wel. Ook bij mijn - onmiddellijk in stelling gebrachte - reservetoetsenbord openbaarde zich dezelfde kwaal, een softwarematig probleem derhalve. Ergens in de preferences, was het vermoeden van de medewerkster van Apple Support en mijzelf nadat we een uur lang logisch en associatief onze hersens hadden gebroken over dit probleem en allerlei herstelwerkzaamheden hadden verricht. Ook de collegaâ??s bij Apple waren er al bij gehaald. En van één hunner kwam uiteindelijk de oplossing: er is een stukje software - Synergy - dat het falen van de a op het toetsenbord veroorzaakt als niet tijdig een update wordt gedownload. En nu werkt weer zoals vanouds gelukkig. Maar ik heb er even aan mogen ruiken hoe het zou zijn om te leven zonder a.


Ik kn u zeggen, dt vlt niet mee. Dn blijkt ineens in hoeveel gevllen je dt krkter nodig hebt. Ook mijn systempssword deed het niet meer, dr kwm ook een in voor. In feite ws mijn hele Mc derhlve onbruikbr geworden. En dt lleen door zoâ??n klein krktertje.

zes reacties

Nijntje

Probleem gelukkig weer opgelost en ook weer wat bijgeleerd, ik probeer het te onthouden voor als ik ook eens a-problemen heb!

Nijntje (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 16:25
Mieke

Je hoeft het alleen te onthouden als je Synergy hebt. Maar frappant was wel dat ik niks van dit probleem op het internet kon vinden, ook niet in de database van Apple.

Mieke (URL) - 28-07-’04 16:49
brigitte

Jeemig zeg, dat is weer eens wat anders dan eenvoudig iets onder de toets; iets waar ik laatst last van had. Dan is het gewoon even prullen totdat een andere letter het niet doet ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 20:56
berta

Zeg eens ‘aa…’

berta (URL) - 28-07-’04 22:25
Mieke

(h)

Mieke (URL) - 28-07-’04 22:28
Tonny

Soms wil het uitkloppen van een toetsenbord wel eens helpen. Op kantoor kom ik regelmatig toetsenborden tegen waar een complete lunch in is verborgen.

Tonny (E-mail ) (URL) - 29-07-’04 07:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.